Sommarkalas


barnkalas_

Sommaren bjuder på oändligt många möjligheter vad gäller barnkalas, det finns många härliga utflyktsmål och det finns utrymme för många lekar och temakalas.

Är man utomhus finns det lite fler möjligheter än annars och det är lättare att planera och ordna kalaset. Det är också tacksamt för dem som ska komma då det kan passa bättre med oömma kläder istället för att klä upp sig för mycket. Glöm inte att meddela redan på inbjudningarna att kalaset är ute så att alla föräldrar vet det. Se också till att ha en backup plan ifall oturen är framme och det ösregnar precis den dagen eller se till att ha ett partytält.

Det är otroligt populärt med temakalas nu och man kan hyra hoppborgar och olika aktivitetsleksaker om man vill höja stämningen på kalaset. Även pinatan har blivit en succe om man vill göra något annat än den obligatoriska fiskedammen. Givetvis finns det något för alla och vill man inte lägga ut alltför mycket pengar på kalaset så räcker det gott och väl med olika boll lekar och kurragömma. Ge alla en vattenpistol eller vattenballonger så blir det genast mycket skratt och spring. Grilla korv eller hamburgare istället för att bjuda på fika och bjud på fruktsallad och melon.