Skaffa den coolaste halloweendräkten


halloween

Man kan inte börja planera inför Halloween för tidigt. Är man ute i tid har man större chans att hitta den perfekta dräkten och att vinna första pris i maskeradtävlingen.

Idén

Det första är att komma på en bra idé. Strunta i vad som är populärt, då kommer du bara vara en i mängden. I år kan vi nog räkna med att många vill klä ut sig till Deadpool eftersom filmen varit en sådan stor succé och det är ganska lätt att klä ut sig till honom. För två år sedan var det dödskallar och skelett som var det populäraste. Försök att förutse vad som kommer att vara det populäraste i år. Om du inte kan vara den absolut bästa och snyggaste inom den kategorin, är det bättre att välja en annan idé.

Dräkten

Sedan är det dags att hitta den perfekta utstyrseln. Det klassiska är så klart att vara en läskig varelse på Halloween men man kan också imponera genom att ha en perfekt maskeraddräkt som föreställer något helt annat. Att klä ut sig till den perfekta Willy Wonka eller Elsa från Frost är minst lika aktningsvärt.

Vill man klä ut sig till något mer ovanligt, såsom en rollfigur i ett spel eller bok, kanske man inte alltid kan köpa en dräkt. Då måste man ta fram nål, tråd och tålamod. Att göra sin egen dräkt kan hjälp eller stjälpa dina vinstchanser så utvärdera dina färdigheter innan du ger dig in på detta spår.

Sminket

Har du valt en kostym som inte döljer ansiktet måste du träna upp dina sminkkunskaper. Om du har köpt en maskeraddräkt föreställande en häxa blir det ingen vinst om du inte lägger ned mer tid och ansträngning än så. Hur du kombinerar dräkt, rekvisita och smink är nyckeln till framgång.

Det är lättast att kolla in sminkvideos för att förstå hur man ska göra och vilka produkter man behöver. Här får du också en belöning för att du är ute i tid! Att bli bra på att sminka kräver erfarenhet. Om du redan bestämt dig vad du ska klä ut till dig har du månader med träningstid innan det är dags att visa upp ditt läskigaste jag för vänner och familj.