Lär dig något nytt i sommar


Våren är här och de flesta ser nu fram emot sommar, sol och semester under de månader som kommer. För många är sommaren en tid då man vill ta det lugnt men det kan också vara en tid  då man lär sig nya saker. Idag tänkte vi titta närmare på någraaktiviteter du kan ägna dig åt i sommar.

Fotografi

Sommaren är en väldigt vacker årstid och det är behagligt att vara ute. Perfekta förhållanden för att lära sig fotografera med andra ord. Ljusa sommarnätter och grön natur blir en perfekt bakgrund till dina bilder och endast fantasin sätter gränser. En fördel är att dagens mobiltelefoner har så pass bra kameror att du inte behöver lägga massa pengar på en ny kamera. I alla fall inte i början av din utvecklingskurva. Det finns mycket tips och guider på internet om du vill lära dig mer.

Första hjälpen

Man vet aldrig när olyckan är framme, men när den väl är det så är det bra att vara förberedd. Att gå en kurs i Första Hjälpen eller se till att ditt jobb anordnar en sådan kan vara skillnaden på liv och död. Sommaren är visserligen en tid då man helst inte vill tillbaka till skolbänken men i det här fallet törs vi säga att det är värt det.

Fotboll

Den populäraste sporten i världen, fotbollen, har nog de flesta redan en relation till. Man kanske har provat någon gång när man varit yngre eller också har man spelat varje säsong sedan unga dagar. Oavsett hur duktig du är är sommaren fotbollens årstid. Varför inte dra ihop ett gäng och spela lite? Du får röra på dig och kan med gott samvete lägga dig i hängmattan sen.