Fester för olika åldrar


party

Oavsett vilken ålder man är i så är orden “fest” och “kalas” alltid roligt att höra. Detta bruka involvera de flesta människors största glädje av att umgås med nära och kära samt möjligheten att kunna få äta och dricka så länge benen bär!

Det är dock en skillnad på vad ordet betyder beroende på vilken ålder man tillhör. Många ungdomar och vuxna idag bruka relatera till att alkohol är med på en fest det behöver det inte alltid vara. Läs vidare så kommer du att få en del idéer på vad man kan ha för fest och kalas!

Barnkalas

Barnkalas brukar kunna vara både enkla och svåra samtidigt. Som tur är har vi redan en bra artikel om detta som du kan läsa här. En kort sammanfattning på saker värda att tänka på är att man köpa dricka och när det kommer till mat så är det inte super avancerat. Korv med bröd, pizza eller hamburgare är klassiska maträtter som barnen älskar.

Tonårsfesten

En tonårsfest behöver inte ha alkohol som många ungdomar tror. Gör man det enkelt så blir det ändå en bra fest. Har man god mat som Tacos och pizza och sedan komplettera detta med nöjen som party spel till en konsol eller karaoke så har man ett enkelt recept för något otroligt kul.

Vuxenfest

När det kommer till att vara vuxen behöver man inte ha en massa galenskap men det betyder inte att man inte kan ha det grymt roligt. Åter igen så är en god start oftast god mat uppföljt med nöjet. Fördelen med dagens spelmarknad är att det finns en otroligt massa sällskapsspel varav en del kan vara mer riktad mot en mer vuxen publik. Ett exempel på detta är Cards Against Humanity, ett kortspel som blivit kontroversiellt ökänt och en stor succé för dem som har magen för lite grövre och råare skämt.