Blandade aktiviteter


128403-party

Flerbarnsföräldrar har ofta många bollar i luften tack vare sina barn. Dagens barn och ungdom sysselsätts i ett otal aktiviteter vilket i de flesta fall enbart är av godo. Det är fotbollsträningar och matcher, ridning, simning och mycket mer.

Eftermiddagar, kvällar och helger är ofta fulltecknade. Det skall skjutsas och hämtas, utrustning skall packas och det skall vara rent och helt. Allt skall planeras och kontrolleras, skridskor skall slipas, skidor vallas, fotbollsskor rengöras. Vänner och bekanta undrar hur föräldrarna får saker och ting att gå ihop. Svaret är att ha en bra agenda, en väggkalender där alla uppgifter förs upp.

Teknikens under till trots

Anteckningar samt ordning och reda är ett måste för föräldrar med barn som deltar i olika aktiviteter. En funktionell kalender blir själva navet som allt kretsar kring. Att ha en väggkalender bredvid telefonen är något som barnfamiljen helt enkelt måste skaffa sig. Nu har 2014 redan hunnit en bra bit på väg, men för en kalender för 2015 kan man vända sig till Kalenderkungen som har en bred uppsättning att välja bland.

Det här med planering och anteckningar gäller inte enbart barnfamiljer, en god planering är de flesta betjänta av och att ha en kalender bredvid telefonen underlättar för alla. Visserligen kan man föra in uppgifterna i mobiltelefonen nu för tiden, men tekniken fallerar ibland och då försvinner hela planeringen. Den elektroniska tekniken är bra men att helt förlita sig på den kan straffa sig. Den som tror att tiden för papper och penna är förbi, tror fel. Att vara utrustad med anteckningsbok är undervärderat. Anteckningar och kalender i fysisk form känns helt enkelt som en extra säkerhet.