Bjud in till fest


Alla borde hålla i en fest i alla fall minst en gång per år, på sin födelsedag. Detta måste dock ses som ett minimum, ty många är de vise som säger att man borde ta vara på saker man kan fira. 

Hur bjuder man då in? Det är ändå det första officiella steget till en bra fest, och är man inte erfaren av att anordna dom kanske det blir för mycket att göra det på ett allt för avancerat sätt. Här nedan kommer några alternativ på hur du bäst kan bjuda in till fest.

familjefest

Facebook

Facebook fungerar faktiskt vissa gånger, i alla fall om det är en så stor fest att administrationen annars skulle bli för avancerad eller om det är så litet och enkelt att det inte är värt mödan att göra något bättre. Vissa tillställningar bör dock inte Facebook få tilliten att samla ihop människor till, de som har bjudit in via Facebook vet att siffran på hur många som kommer kan vara grovt felaktig åt båda hållen.

E-post

Om du har rätt målgrupp så kan detta vara perfekt, men då måste det vara till människor som slaviskt kollar sin e-post. För de flesta andra riskerar din inbjudan istället att tappas bort någonstans i havet av spam och annonser om hälsokost.

Kort till barnkalaset

Till barnkalaset finns bara en typ av inbjudan, kort. Dessa kan antingen göras själv om man är kreativ eller så kan det köpas. I vissa fall kan det till och med vara roligare att köpa dem, speciellt om barnet för tillfället är stormförtjust i någon speciell film eller annan populärkulturell ikon. Det finns nämligen en stor mängd olika inbjudningskort riktade till barn med alltifrån Disney till Angry birds tema. Sök reda på det som passar just ditt barn.

Kort till fester för vuxna

Som vuxen har invigningskort en helt annan betydelse, speciellt om det är handskrivet. När någon har tagit sig tiden att skriva ett kort för hand så är det svårt att säga nej vilket gör det perfekt för fester där du vill locka så många som möjligt. Kom dock ihåg att ett fysiskt kort också kan höja förväntningarna på din fest, om du har satsat på korten så kan det uppfattas som att du då också har satsat på andra delar av festen.