Bästa sajterna för dig som supporter


387465-computer-laptop-typi

Visst är det en mäktig grej att stödja ett lag och att få uppleva den härliga känslan av att vara en del av en gemenskap?

Oavsett vem man är, delar man samma känsla, kläder och prylar med många andra på matcher där alla också delar en gemensam önskan: lagets framgångar! Många har ett favoritlag eller klubb man gärna stöttar i med- och motgång och det kan vara roligt att hitta likasinnade. Så vart ska man ta vägen för att hitta rätt ställen på nätet som supporter, för att komma i kontakt och diskussion med andra eller hitta snygga prylar?

Många klubbar har egna forum på sina hemsidor, men för en större översikt av alla lag på samma ställe finns forumet på Svenskafans, där du hittar allt från svenska division 1 till tyska och spanska ligan. Här kan du diskutera och grotta ner dig totalt i just den klubb du är supporter till och se vad andra tycker och tänker. Ett mycket bra sätt för att komma i kontakt med andra som delar ditt intresse!

Du som vill stötta ditt lag lite extra och gillar att spela på odds kan registrera dig på supporter.se och välja ett lag som du vill stödja. Anslutna spelbolag har valt att avstå en del av sina intäkter, så på så vis får den klubb du valt mer pengar till sin verksamhet istället. Praktiskt och smart! För dig som vill läsa personligt om supporterlivet vid sidan av planen, vill vi tipsa om Supporterbloggen.

Det finns även mängder av fotbollströjor och andra supporterprylar online, som är kul att ha både hemma och på matcher. Men de är också perfekta som presenter till hängivna supportrar. Väl värt en titt med sina många fina prylar!